Wstawiam tutaj, ponieważ to jedyna kategoria, do której mogę tworzyć posty
Miniflux (ktoś wspominał o nim w zbiorczym wątku) ma integrację z tą aplikacją - kliknięcie “Save” w Miniflux zapisuje artykuł w Readeck
Wstawiam tutaj, ponieważ to jedyna kategoria, do której mogę tworzyć posty
Miniflux (ktoś wspominał o nim w zbiorczym wątku) ma integrację z tą aplikacją - kliknięcie “Save” w Miniflux zapisuje artykuł w Readeck
Dzięki za posta! Na dniach będziemy otwierali forum dla wszystkich, więc nie będzie tych ograniczeń do tworzenia wątków
Podobne rozwiązanie to Wallabag plus jest taki, że KOReader go wspiera i potrafi automatycznie pobierać wiadomości
Tak z ciekawości, jest opcja sortowania artykułów, czy to ja jestem ślepy i nigdzie jej nie widzę?
Był okres, że miałem > 50 artykułów i Wallabag odpadł z moich testów chyba właśnie przez brak sortowania po datach, długości treści itp.
Właściwie bardzo możliwe że nie ma dawno go nie używałem, ale jeśli już to tak czy tak z Kindla przez KOReadera
Korzystaliście z https://wallabag.org/?
Próbowałem kilka miesięcy temu, coś mi nie odpowiadało. Chyba głównie brak tego sortowania.
Ogólnie testowałem kilka rozwiązań i tylko Readeck na dłużej zwrócił moją uwagę. Plus Olivier, który to rozwija, wydaje się spoko gościem. Przynajmniej na razie
A znacie Omnivore? Na szczęście dopiero w tym roku o nich usłyszałem, to ominęła mnie drama z ich sprzedaniem się do ElevenLabs…