Jak byłem na studiach to mi się marzył e-inkowy smartfon
Teraz jest już kilka do wyboru, a ostatnio miałem okazję skorzystać przez chwilę z
Fajnie się prezentuje. I podobno polskiej firmy produkt, ale się nie wczytywałem
Jak byłem na studiach to mi się marzył e-inkowy smartfon
Teraz jest już kilka do wyboru, a ostatnio miałem okazję skorzystać przez chwilę z
Fajnie się prezentuje. I podobno polskiej firmy produkt, ale się nie wczytywałem
tylko to 4,3" z grubymi ramkami ![]()
Z tego co wiem, toMudita jest bardziej dumbphone’em, niż smartphone’em, a przynajmniej w pierwszej wersji. Polecam Kanał Good-eReader na YT jeśli chodzi o recenzję wszystkich użądzeń e-inkowych. A co do najlepszych smatrfonów e-inkowych na rynku, to chyba aktualnie będzie Hisense A9
całkiem fajne rozwiązanie, dla osób które nie chcą się zanurzać w tym świecie smartfona, ludzi którzy wolą żyć wg starego tradycyjnego stylu, np z nokią 3110 ![]()
ale to samo można osiągnąć instalując Lineage na jakiś mały smartfon, z minimalną ilością apek i uzyskujemy podobny efekt..
Jednak e-inkowy ekran jest tak nieatrakcyjny + ma super czytelność, że dobrze pełni funkcję ekranu dumb-phone’a w takim smartfonie