mObywatel, IKP, Velo Bank, ING, Revolut… Jakieś radia, RSSY, Podcasty… , Rayanair, Wizz, Biedronki, Lidle, Allegro… takie tam wiecie - codzienne sprawy…
Czy jednak zostać przy iPhone 11 (mam teraz - tylko ta bateria… masakra, zwłaszcza na wyjazdach, gdzie sporo fotek leci)…
Nie wiem, co jest przyczyną - ale efekt jest taki, że nic nie robiąc (prawie) - bateria starcza na 1 dzień, a jak na wyjeździe robiłem fotki, to po kilku godzinach miałem 20%… A nie zabrałem powerbanka…
Życie z Linux Phone może być ciężkie mimo wszystko. Tym bardziej jak Ci zależy na fotografii i bankach. Ja bym poszedł albo w Pixela z wgranym Graphene OS albo, jeśli masz potrzebę zakupu czegoś niecodziennego, wybranie nowego Fairphone
Zawsze mogę po prostu wrócić do mojego Realme 8… który jest w pełni działający… I chyba z uwagi na te apki bank/rząd będę zmuszony.. choc mnie to wk^^^^^^^ (znaczy się: nie lubię być przymuszany)
Gdybym miał zawsze przy sobie dedykowane urządzenie do zdjęć w postaci aparatu, to nawet można się pokusić o linux phone’a. Może coś co ma pełne wsparcie na postmarketOS, a zawsze można przeskoczyć na Androida?